پایگاه خبری تحلیلی فراسرمایه

سه شنبه, ۹ خرداد ۱۴۰۲ - May 30 ,2023

سهام عدالت بلوکی فروخته می‌شود

1399/06/01
سهام عدالت بلوکی فروخته می‌شود

سخنگوی سهام عدالت با بیان اینکه فروش سهام عدالت به صورت بلوکی و یکجا در بازار و توسط کل کارگزاری‌ها صورت می‌گیرد، گفت: تاکنون ۳ شرکت سرمایه گذاری استانی وارد بورس شده اند.


به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، حسین فهیمی سخنگو سهام عدالت، گفت: بیش از ۲۰ میلیون نفر از دارندگان سهام عدالت، روش مستقیم را انتخاب کردند و از این تعداد, ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر (معادل ۱۱ درصد) اقدام به فروش سهام خود کردند.

بیشتر بخوانید : تصمیم شورای عالی بورس درباره صندوق دارا دوم

وی با اشاره به اینکه اکثریت مشمولان سهام عدالت به ارزندگی این سهام پی بردند و سهام خود را نگه داشتند افزود: از ۱۰ خرداد تاکنون که امکان فروش سهام عدالت فراهم شد ۷ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان دارایی سهام عدالت فروخته و به حساب افراد واریز شده است.

فهیمی اضافه کرد: تاکنون ۳ شرکت سرمایه گذاری استانی شامل استان‌های خراسان جنوبی، قم و ایلام در بورس حضور پیدا کرده‌اند.

وی ادامه داد: امروز در شورای عالی بورس تصمیماتی برای حفاظت از دارایی سهامداران عدالت گرفته شد و بر این اساس فروش سهام عدالت به صورت بلوکی و یکجا در بازار و توسط کل کارگزاری‌ها صورت می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ویدیو اقتصادی