شرکت اینترنتی بایدوی چین سرگرم مذاکره با خودروسازان برای تولید خودروهای خودران است. این موتور جستوجوی چینی پیشرو که پیش از این فناوری رانندگی اتوماتیک و زیرساخت اتصال اینترنت را طراحی میکرد، اکنون در حال بررسی تولید قراردادی یا ایجاد یک جوینتونچر با خودروسازان برای تولید خودروهای خودران است.
به گزارش فراسرمایه، این ابتکار بایدو را از همتایان اینترنتی نظیر تنسنت هولدینگز، آمازون و آلفابت که فناوریهای مربوط به خودروهای خودران را طراحی کرده یا در استارتآپهای خودروی هوشمند سرمایهگذاری کردهاند، یک گام جلوتر میبرد. به گفته منابع آگاه، بایدو با خودروسازانی نظیر ژیجیانگ جیلی هولدینگ گروپ، گوانگژو اتومبیل و هونگکی گروه FAW درباره سرمایهگذاری مشترک برای تولید خودروهای خودران مذاکرات مقدماتی داشته اما به تصمیمی نرسیده است.
بیشتر بخوانید : قیمت گذاری خودرو این هفته اصلاح می شود؟
بایدو واحد رانندگی اتوماتیک آپولو را در سال ۲۰۱۷ تاسیس کرد و این واحد فناوریای را که از هوش مصنوعی بهره میگیرد، عرضه کرده و با خودروسازانی نظیر جیلی، فولکسواگن، تویوتا موتور و فورد موتور همکاری کرده است.
بیشتر بخوانید : خودروسازان پاسخگوی کیفیت باشند
این شرکت سرویس تاکسی خودران «گو روبوتاکسی» را که داخل آن راننده برای ایمنی حضور دارد، در پکن، چانگشا و کانگژو اداره میکند و قصد دارد این سرویس را تا سه سال آینده به ۳۰ شهر توسعه دهد. بایدو هفته گذشته برای تست پنج خودروی بدون راننده در پکن مجوز گرفت.
منبع: ایسنا