بیت کوین صبح امروز به محدوده ۲۰ هزار دلار وارد شد و با این افت، از سقف قیمتی خود در حدود ۷۰ درصد فاصله گرفت.
به گزارش فراسرمایه، احتمال افزایش نرخ بهره در حدود ۰.۵ الی ۰.۷۵ درصد، موج دیگری از تزلزل را وارد بازارهای مالی از جمله کریپتوکارنسی کرد. درحالحاضر بسیاری از شاخصهای آنچین و تکنیکال بیت کوین در منطقه اشباع فروش قرار دارند اما به دلیل روند نزولی بازارهای سنتی از جمله S&P500 و نزدک و همچنین همبستگی بالای بیت کوین با این شاخصها، کاهش قیمت این رمزارز ادامه دار بوده است.
درحالحاضر هولدرها در بازار باقی ماندهاند و سرمایهگذاران کوتاه مدت از بازار خارج گشتهاند. به دلیل چشمانداز رکودی اقتصاد کلان در سال ۲۰۲۲ و حتی ۲۰۲۳ که با شدت گرفتن سیاستهای انقباضی تشدید شده است و همچنین جنگ اوکراین و روسیه، اغلب افراد وضعیت بازار کریپتوکارنسی را برای مدت دو ساله اشاره شده، نامساعد تشخیص دادهاند. این موضوع بر میزان تحمل ضرر آنها، تاثیر گذاشته و توانسته به افزایش عرضه از سمت این گروه منتهی شود.
از طرف دیگر شعارهایی که در حال از بین رفتن است و قبلا به عنوان سردمدار این بازار محسوب میشدند ضربه دیگری را بر پیکر رمزارزها وارد کردند. دیفای، پلتفرمهای وامدهی و احتمال لیکویید شدن یکی از پلتفرمهای این حوزه یعنی سلسیوس، ترس ورشکستگی این شرکتها را افزایش داده و درنتیجه به فشار فروش در بازار دامن زده است.
از طرف دیگر شاخص دلار روند صعودی در پیش گرفته است. این شاخص اکنون به حوالی عدد ۱۰۵ رسیده، اخرین بار در سال ۲۰۰۴ در این محدوده قرار داشت. افزایش شاخص دلار، سبب افزایش عرضه در بسیاری از بازارها حتی طلا که یک سرمایهگذاری امن محسوب میشود، گشته است. این مورد در کنار دیگر موارد اشاره شده چشمانداز بازار را منفی تر کرده است.
از طرف دیگر هرچند که دو گروه نهنگها و سرمایهگذاران خرد، محدوده قیمتی ۲۰ تا ۳۰ هزار دلار را ارزنده تشخیص داده و اقدام به خرید کردهاند اما قدرت تقاضا از سمت آنها آنقدر قوی نبوده است که از ریزش بیشتر این بازار جلوگیری کند.
همچنین ترس حاکم بر بازار شدت یافته و شاخص ترس و طمع نشان دهنده ترس افسار گسیخته در این بازار است. در شرایط این چنینی بیشتر افراد در جایگاه فروشنده قرار دارند و شاهد تقاضای کمی در بازار هستیم.