در روزهای گذشته فرایند پیش از راه اندازی آزمایشی رمز ریال با رقم یک میلیارد تومان و با ارائه رمزریال به تعداد محدودی از افراد شروع و عملا مرحله پیش آزمایشی آن در دو بانک ملی و ملت اجرایی شده است.
بیتکوین و آلتکوینهای منتخب بازار رمزارز، همچنان با فروش در سطوح مقاومتی بالاتر خود روبرو هستند. این موضوع دلیلی است بر منفی ماندن احساسات سرمایهگذاران حوزه کریپتوکارنسی.
بیت کوین در طی یک هفته اخیر در حدود ۶ درصد از ارزش خود را از دست داد و با نزدیک شدن به ۱۹۵۰۰ دلار بدترین عملکرد ۷ ساله را در ماه اوت ثبت کرد.
بلاکچین اکنون به جزء لاینفکی از دنیای مدرن تبدیل شده است و کاربردهای آن در نظام پولی، مالی، بیمه، قراردادها و... بهصورت روزافزونی گسترش مییابد.
با رشد چشمگیر قیمت رمزارزها، این حوزه محبوبیت زیادی در دنیا و همچنین ایران پیدا کرد. در این بین طرفداران این بازار به دلیل قیمت انرژی ارزان در کشورمان به سمت صنعت استخراج این رمزارز متمایل شدند.
انتقال قریبالوقوع اتریوم به مکانیزم اجماع اثبات سهام، سیاست پولی آن را متحول خواهد کرد.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت :با گذشت چندین سال از ایجاد بازار ارزهای دیجیتال، معاملات رمز ارز در ایران همچنان بدون قانون است.
در سال ۲۰۱۱ و ۲۰۱۴ صرافی ژاپنی MT.GOX که ۸۵ درصد معاملات بیت کوین را در آن زمان دارا بود با حمله هکری مواجه شد. به دنبال این هک نه تنها درصد زیادی از دارایی افراد از بین رفت بلکه عاملی برای ریزشهای شدید آن سالها پدید آمد.
فدرال رزرو به دنبال مهار تورم بیسابقه در کشور ایالت متحده متوسل به سیاستهای انقباضی و افزایش نرخ بهره شد. با توجه به وضعیت بازار سهام، ریزش شدید شاخصهای این بازار از جمله نزدک و S&P500 و همچنین کریپتوکارنسی، به نظر میرسد که فدرال رزرو در این زمینه تقریبا کار خود را انجام داده است.
بازارهای مالی این هفته تحت تاثیر نشست برجامی در دوحه قطر رفتارهای دوگانه ای از خود نشان دادند؛ از افت قیمت دلار و طلا و سکه گرفته تا افزایش قیمت ها در این سه بازار در پایان هفته ای که گذشت.